Lars Glasow Carlsen

Lars Glasow Carlsen

Lars er uddannet HA og cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School i 1994, og har i 17 år været en del af danske og europæiske ledelsesteam i primært IT-branchen med både linie og stabsansvar. Inden han blev selvstændig konsulent i 2009 kom han fra en stilling som Salgs- og Marketingdirektør i en international IT-koncern.

Lars har af 2 omgange været udstationeret i 6 måneder i henholdsvis London og Barcelona, hvor opgaverne bestod i lokal ledelsessparring samt identificering og implementering af udvalgte strategiske projekter.

Som konsulent har Lars arbejdet med strategiformulering, forretningsudvikling, ledelsessparring og projektledelse i både mindre og mellemstore virksomheder samt større internationale koncerner i IT-branchen. Der udover har Lars været tilknyttet en række forskellige erhvervsfremmeprojekter indenfor området som klargøring af virksomheden ift. Femern Bælt, rekruttering af Videnpiloter samt senest købstadsudvikling i Vordingborg Kommune.

Lars er bestyrelsesformand i Næstved Gulve A/S samt bestyrelsesmedlem i Naesborg A/S og nu også i Sjælland Sport og Event A/S, Næstved Boldklub A/S og SSE Basket A/S - se pressemeddelelse her...

Kontakt Lars Glasow Carlsen her...

 

Elgaard Partners ApS | CVR: 32079873 | Farimagsvej 69, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 55776989