Ove Höilund

Ove Höilund

Ove Höilund er cand. polit fra Københavns Universitet og har en lederuddannelse fra Handelshøjskolen i København. Ove har arbejdet som topchef i den private sektor i 8 år og bl.a. gennemført fusioner og overtagelser, omstruktureringer, turn arounds mm.

Ove er ekstern lektor i Strategisk Ledelse på Copenhagen Business School, foruden at han underviser i økonomi-, strategi- og ledelsesfag på Erhvervsakademi Sjælland. Han har også arbejdet som økonomisk-statistisk konsulent og analytiker nationalt og internationalt.  

Ove er bestyrelsesformand i LS Control A/S, i Spangenberg & Madsen, Rådgivende Ingeniørfirma A/S, i Materialepladsen A/S og i CASA Arkitekter A/S samt sparringpartner til ejere og ledere af en lang række små og mellemstore virksomheder. 

Han er præsident for Næstved Rotary Club, medlem af SSE Business i Næstved, SJNetwork i Slagelse, Rådgiverforum  Næstved, Business House Network i Roskilde, og Business Faxe Erhvervsnetværk og besidder bestyrelses- og revisionsposter i The Mutual Investment Fund of Copenhagen, Plejecentret Antvorskov i Slagelse, Den Selvejende Institution Aabenraa Kollektivhus i Åbenrå, Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige samt Grundejerforeningen Åsen i Næstved.

Kontakt Ove Höilund her...

Elgaard Partners ApS | CVR: 32079873 | Farimagsvej 69, 4700 Næstved - Danmark | Tlf.: +45 55776989